Home                    Contact
                    

MAESTRO MEDIA | Webshop
Algemene voorwaarden


Auteursrecht en gebruik

De jingles, sound effects en imaging elements mogen onbeperkt en zonder extra kosten worden gebruikt, uitsluitend door afnemer of binnen organisaties of projecten waar afnemer aan verbonden is (bijvoorbeeld een radiozender, radioprogramma, internetstation of podcast).

MAESTRO MEDIA behoudt het auteursrecht over de producten. Het verstrekken van de jingles, sound effects en imaging elements aan derden, en het gebruik door andere partijen dan hierboven genoemd, is verboden.


Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens die MAESTRO MEDIA via het bestelformulier verkrijgt, worden door MAESTRO MEDIA uitsluitend gebruikt voor het verwerken van de bestelling of om contact te zoeken met afnemer in geval van onduidelijkheid of een probleem.

MAESTRO MEDIA verstrekt geen persoonlijke gegevens aan derden, behalve wanneer zij betrokken zijn bij het uitvoeren van de bestelling of betaling.

Alleen wanneer afnemer via het bestelformulier daarvoor toestemming geeft, gebruikt MAESTRO MEDIA het e-mailadres van afnemer voor het versturen van een nieuwsbrief.


Bestellingen

Na het invullen van het bestelformulier en het bevestigen van de bestelling, kan op verschillende manieren veilig digitaal worden betaald. Alle betalingen lopen via het bedrijf Mollie B.V.

Zodra de betaling is verwerkt, ontvangt afnemer een link waarmee de bestelde producten via WeTransfer kunnen worden gedownload. Alle producten worden geleverd als losse wav-files.

Gedownloade bestanden kunnen niet worden retourneerd. MAESTRO MEDIA raadt belangstellenden aan zich eerst via de website te informeren, te luisteren naar de demo's en daarna de producten te bestellen.


Vragen en problemen

Bij problemen met het downloaden van de producten kan contact worden opgenomen met MAESTRO MEDIA. Als het nodig is zal MAESTRO MEDIA de bestelde wav-files op een andere manier aanleveren dan via WeTransfer.

Ook met vragen over de producten, de manier van bestellen of de betaling, kan contact worden opgenomen met MAESTRO MEDIA.Maestro Media bedrijfsgegevens


Terug naar MAESTRO MEDIA | Webshop
Kunnen we je helpen?

E-mail          Telefoon

Over Maestro Media

MAESTRO MEDIA | KvK 092 10 636 | BTW NL001 920 359 B11 | IBAN NL26 INGB 0005 1339 56