Home          Tarieven          Contact
Jingles          Commercials          Stemmen

MAESTRO MEDIA is producent van professionele jingles, radiocommercials en andere audiovormgeving.

MAESTRO MEDIA heeft vormgeving gemaakt voor een groot aantal bekende programma's, rubrieken en spelletjes op verschillende landelijke radiozenders. Het bedrijf produceert jingles en commercials voor lokale en regionale omroepen, en internetstations. En ook voor theatervoorstellingen en evenementen verzorgt MAESTRO MEDIA audioproducties en voice-overs.MAESTRO MEDIA, opgericht door Jarko MeursJarko houdt van de radio en is een groot muziekliefhebber. Ruim dertig jaar geleden heeft hij van beide passies zijn beroep kunnen maken. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot allround radiomaker, audiovormgever en muziekspecialist.Jarko MeursJarko Meurs begon zijn loopbaan bij de publieke omroep, als muzieksamensteller voor NPO Radio 1, 2 en 5. Omdat zijn liefde voor radio verderging dan alleen muziek, deed hij daarnaast al snel ervaring op als vormgever en radioregisseur.

Sindsdien heeft Jarko zijn diensten verleend aan een lange lijst bekende radioprogramma's, zoals
Knooppunt Kranenbarg, Cappuccino, Tijd voor Twee, Radio EenVandaagSpijkers met Koppen, de Top 2000, Spraakmakers, Theater van het Sentiment en Het Circus Jeroen Bosch.

Jarko woonde en werkte enkele jaren op Curaçao. Op het eiland presenteerde hij verschillende radioprogramma's en was hij programmaleider bij Dolfijn FM.

Tegenwoordig is Jarko bijna dagelijks te vinden in de studio's van
NPO Radio 1, als regisseur van Villa VdB.Jarko MeursOmdat Jarko zijn kennis en ervaring ook graag buiten Hilversum inzet, startte hij in 2006 MAESTRO MEDIA. Het bedrijf wil professionele audioproducties voor iedereen bereikbaar maken, ook voor radiomakers met een beperkt budget.

MAESTRO MEDIA heeft inmiddels jingles en commercials geproduceerd voor een groot aantal lokale en regionale zenders en internetstations.MixerJarko geeft zijn kennis en ervaring graag door aan collega's. Regelmatig adviseert hij radiozenders over de inhoud van programma's, muziekformats en vormgeving. Ook begeleidt hij individuele programmamakers. Daarnaast is Jarko beschikbaar als music director voor theatermakers, audiovisuele bedrijven en evenementenbureaus.
Kunnen we je helpen?

E-mail          Telefoon

Over Maestro Media

MAESTRO MEDIA | KvK 092 10 636 | BTW NL001 920 359 B11 | IBAN NL26 INGB 0005 1339 56